Logga - fyr o text förm 25

FÖRETAGSANPASSAD UTBILDNING

Hur vill du att din utbildningsdag ska se ut ? 

Många av våra kundföretag utnyttjar möjligheten till en kostnadseffektiv och personlig form av kursdag, antingen enbart för företaget eller kanske i kombination med en kundaktivitet.
Även era kunder kan behöva och är intresserade utav information om skatteförändringar!

Att arrangera sin egen skattedag eller annan utbildning tillsammans med våra kompetenta föreläsare är något som genom åren har blivit mycket uppskattat! Vi ger dig en utbildning med det senaste och mest aktuella inom skatteområdet och ni ges dessutom möjligheter att ställa konkreta skattefrågor till föreläsarna och inte minst, möjigheten att ta upp frågeställningar som just ni ställs inför. 

Ni löser lokalarrangemanget och kursdeltagarna och vi står för resten av aktiviteten. Enkelt och kostnadseffektivt för er. 

Kontakt

Kontakta Anne eller Mariana på tel 031-711 68 98 eller info@skattehuset.com så hjälps vi åt att hitta den bästa
lösningen för just er. 


Vi är väldigt nöjda och inte minst våra kunder som blivit bjudna på några oförglömliga kvällar. Prata ofta om hur lyckade våra kundkvällar varit när vi träffas! Flera rutinerade rävar har sagt att de varit på skatteinformation många gånger men att dessa tillsammans med Skattehuset varit de bästa!  Lättsamt, rappt varvat med användbar information! Fascinerades bland annat över Jan-Åke och Jan-Olofs samspel på scen!

Håkan Sporrong, auktoriserad revisor Sporrong Eriksson
 


"Då vi som redovisnings- och revisionsbyrå vill ge våra kunder 100 % service med rådgivning och planering som stöd för deras beslut i samtid och framtid rörande deras företags ekonomi likväl som den privata, är det viktigt för oss att vi är uppdaterade på regler och skattenyheter. Vi har anlitat Skattehuset under många år då vi känner oss trygga med de verktyg och den expertis som Skattehuset ger oss på våra utbildningsdagar". 
                                                 
Varbergs Revisionsbyrå AB

 


"Skattehuset belyser aktuella regler och rättsfall på ett effektivt sätt och involverar deltagarna i en aktiv frågestund"
Jonas T Bernerson,  Dextra Revision AB