Logga - fyr o text förm 25

Utlandskurser 2020

Sainte-Maxime
12-19 september 

Alicante
26 september-3 oktober

Costa Rica
7-15 november 
14-22 november 

Effektivt lärande på våra kurser

Under våra kursveckor fokuserar vi på allt viktigt inom skatt, moms, redovisning, lön och personal samt revision.Du får utbildningsdagar med ny kunskap och erfarenhetsutbyte med föreläsare och kollegor.  
Möjlighet till avkoppling och utflykter mellan kurspassen samt trevligt umgänge både med gemensamma aktiviteter och fritid på egen hand.
För oss är det viktigt med gemenskapen och trevliga aktiviteter tillsammans och anordnar därför alltid både välkomst- och avskedsmingel samt välkomstmiddag under kursveckan vilket har genom åren visat sig vara väldigt uppskattat. 
Genom åren har vi blivit Sveriges största arrangör av just veckokurser utomlands vilket vi ser som ett bra betyg av våra kursdeltagare. Hoppas att du också väljer att följa med oss! 

Föreläsare

Tillsammans med några av Sveriges bästa lärare i branschen får du en utbildning som är anpassad för din yrkesroll. 

Byråvecka

Byråveckan är vår populära kombinationskurs  för er som arbetar med skatt och eller redovisning  antingen på en redovisnings- eller revisionsbyrå eller på ett företag. Under kursveckan har vi flera parallella kurspass vilket ger dig möjligheten att själv välja de ämnen och kurspass som passar dig och din yrkesroll bäst. Det gör också att kursen passar extra bra om ni är flera från samma företag som vill delta,  då det finns något för alla. 

Sainte-Maxime 12-19 september

Sainte-Maxime är precis som Saint-Tropez en gammal mysig fiskeby och badort på Franska rivieran som bjuder på mer än 300 soldagar om året. Här finns sandstränder, en småbåtshamn och en gammal stadskärna med små butikstäta gränder, restauranger, caféer och ett kasino. Det går båtar över till St Tropez som tar ca 15 minuter och man kan även åka på utflykt till det vackra ”Gorges du Verdon” som kallas för Frankrikes Grand Canyon.

Alicante 26 september-3 oktober

På en resa till Alicante kan du njuta av Spaniens alla godbitar – ett gynnsamt väder året om, vita sandstränder, shopping, golf och ett levande stadsliv med små tapasrestauranger och häftiga konstmuseum.   Alldeles i närheten av Alicante ligger till exempel Playa de San Juan, som utsetts till Spaniens bästa strand. Möjligheten att spela golf är det som lockar många till Alicante.  Gillar du shopping hittar du allt från lokala marknader, shoppingcenter  och märkesbutiker. 

Costa Rica 7-15 november eller
14-22 november

Den vackra naturen visar sig i drömlika landskap och sagolika stränder. Här finner du en kombination av äventyr, kultur, mat- och naturupplevelser. Vi bor vid kanten av den vackra stranden i Matapalo och med närhet till kända nationalparker. Här erbjuds regnskogsutflykter med möjlighet att se massor av djur och fåglar. Fun fact: Landet har en av världens lyckligaste befolkningar. Kan det bero på livsstilen á la Pura Vida?

Hur går jag tillväga för att klimatkompensera min flygresa? 

Sainte-Maxime och Alicante

Costa Rica

Har du några frågor eller funderingar kontakta Mariana Reis Jernhem 
Direkt  031-722 45 90 eller e-post mariana.reis@skattehuset.com


• Du får en kursvecka fylld med aktuella och intressanta ämnen.

• Föreläsarna finns till hands under veckan för egna frågeställningar.


• Erfarenhetsutbyte med kollegor från hela Sverige.

• Avkopplande sol och bad på spännande och exotiska resmål.


• Möjlighet till utflykter och förlängningsresor.

• Vår populära färdledare Rose-Marie finns till hands under hela kursveckan.

Det var jättetrevligt och bra under kursföreläsningar samt under övrig tid. Jag uppskattade väldigt mycket snabba koncisa svar under rasterna från föreläsarna.

Kursen var jättebra och hotellet var helt underbart.

Som alltid mycket professionell kurs på en väldigt spännande plats!


Trevliga kurskamrater och intressant resmål. Bra kurs och utmärkt dokumentation.

Skattehuset har arrangerat utlandskonferenser sedan 1995